Sigues ambaixador/a del Sona9
i aconsegueix 1800€!

Tens un canal de TikTok? Forma part d'un equip de quatre creadores i creadors de vídeo que faran el seguiment oficial del concurs de música emergent Sona9 a les seves xarxes!

Què comporta ser escollit com a ambaixador?

Els 4 seleccionats de la crida d'ambaixadors rebran un premi de 1800€+IVA. Entre finals d'agost i novembre els ambaixadors publicaran al seu canal, a la seva manera, vídeos on es facin ressó del concurs Sona9. Els vídeos dels ambaixadors rebran l'impuls dels canals del concurs Sona9, dels mitjans organitzadors i, a més, també veuran la llum en un programa especial que s'emetrà pel 33 ❤️.

Els ambaixadors del Sona 9 podran conèixer les bandes del concurs, viure l'experiència del backstage, de les diferents proves que hauran de fer, dels assajos, de les gravacions i les preparacions, gaudir dels concerts, dels nervis de la final... I tot, en una campanya remunerada, acompanyada per l'equip de La Fera i del Sona9.

Què he de fer per ser un ambaixador/a del Sona9?

Omple el nostre formulari amb les teves dades de contacte i l'enllaç d'un vídeo d'1 minut on et presentis i ens expliquis per què ets un bon candidat o candidata per ser un dels ambaixadors del concurs.

El vídeo ens l'has passar en un enllaç i pot estar allotjat en qualsevol d'aquestes plataformes: Tiktok, Instagram, Youtube, Twitter, Google Drive... Fes-ho a la teva manera i sigues original! Tens temps fins el 24 de juliol. Anunciarem els seleccionats el 29 de juliol. Per participar cal ser major d'edat.

Què és el Sona9?

El Sona9 és un concurs organitzat per Enderrock, TV3, Catalunya Ràdio-iCat, i els Departaments de Cultura i Joventut de la Generalitat de Catalunya, amb el patrocini d'Estrella Damm.

Sigues ambaixador/a del Sona9!

Per aspirar a ser un dels 4 ambaixadors seleccionats del Sona9 has d'omplir aquest formulari. Cal que ens adjuntis l'enllaç d'un vídeo on et presentis i ens expliquis per què ets un bon candidat o candidata per ser un dels ambaixadors del concurs en el següent formulari. El termini de propostes està obert fins el 24 de juliol de 2022.

Els seleccionats s'anunciaran el dia 29 de juliol. Per participar cal ser major d'edat. Si tens cap dubte ens pots enviar un mail a hola@lafera.cat.

El plaç per presentar candidatura ja ha acabat! Aviat donarem a conèixer els seleccionats